ÚJ ÁRAZÁSI MODELL BEVEZETÉSE AZ EVA AIR-nél
Az EVA AIR légitársaság igyekszik növelni versenyképességét az európai, az ázsiai és az amerikai piacon is, ezért újfajta árképzési rendszert vezetett be.
Az új árazási modell lehetővé teszi, hogy az utas kiválassza az utazási igényeinek leginkább megfelelő viteldíjat. A turista-, a prémium economy- és a business -osztályon, az utasok háromféle díjszabás közül választhatnak, attól függően, hogy milyen szolgáltatást szeretnének igénybe venni.


Az EVA AIR járatokon elérhető háromféle díjszabás: a Basic, a Standard és Plus.
Az új Basic opció megfelelő lesz azoknak az utasoknak, akik a legkedvezőbb árú jegyet keresik, de a lehetőség adott a visszatérítésre vagy változtatásra, díjfizetés ellenében. A Standard díjszabás lehetővé teszi, hogy az utas már a foglaláskor kiválassza a kívánt ülést. A Standard változatnál további díjfizetés ellenében van lehetőség átfoglalásra, visszatérítésre és magasabb osztályra való átfoglalásra is. Összességében véve a Plus díjszabás nyújtja a legvonzóbb, legtöbb szolgáltatást magában foglaló csomagot. A Plus repülőjegy díjmentesen átfoglalható és visszatéríthető. Ezen kívül a Plus jegyet vásárló utasoknak lehetőségük van a fedélzeti wifi használatára, anélkül, hogy felárat kellene fizetniük. A Plus típusú jegyekhez a már megszokott előnyök mellett több ingyen feladatható csomag és extra bónuszpont is jár a törzsutas programban.
Mindhárom típusú repülőjegy tartalmaz feladott poggyászt, foglalási osztálytól függően 30, 35, vagy 40 kg-ot, továbbá az EVA AIR mindhárom díjszabásnál ingyen ételeket és italokat szolgál fel az utasoknak a fedélzeten.

Az EVA AIR az elérhető háromféle díjszabás szolgáltatásait és jellemzőit egyértelmű és átlátható módon tüntetni fel az utasok számára, hogy a díjak gyorsan és könnyen, egyetlen pillantással összehasonlíthatók legyenek. Arra is van lehetőség, hogy az utas eltérő díjszabást válasszon az oda- és a visszaútra.

A jegyárak az eddigihez hasonlóan útvonaltól és foglaltságtól függenek, és az új díjszabás miatt még jobban különböznek majd egymástól. Az új típusú jegyek értékesítése március 5-én indul és ezzel egyidejűleg kerülnek feltöltésre a GDS rendszerekbe.

 

ÜLŐHELY
Business osztályra szóló jegyek esetében bármikor ingyenesen választható ülőhely.
Turista és Prémium Economy osztályon Basic díjtételt választó utazók díjfizetés ellenében előre választhatnak ülőhelyet, vagy ingyenesen tehetik ezt, amikor az online utasfelvételi lehetőség 48 órával a járata indulása előtt megnyílik.
Exit seat: a vészkijárat melletti sorban található ülőhely extra lábteret biztosít, mely díj ellenében online elérhető.. Az ülőhely díjak nem visszaválthatók és nem használhatók fel más járaton. A további ülőhelyekre vonatkozó díjakkal kapcsolatban lásd a táblázatot.

WIFI
A Business osztályon és Plus jegyet vásárló utasoknak lehetőségük van a fedélzeti wifi ingyenes használatára, az EVA AIR által üzemeltetett hosszú távú járatokon. A jogosult utasok az EVA Air weboldalán keresztül kapják meg a jelszót, ami a fedélzeti wifi használatához szükséges. Az előre fizetett wifi szolgáltatás a továbbiakban már nem elérhető, az csak a fedélzeten vásárolható meg.


NO SHOW
Amennyiben az utas nem jelent meg időben a járat indulása előtt a repülőtéren, úgynevezett NO SHOW státuszt kap és a teljes repülőjegye érvénytelenné válik.

Hírlevél feliratkozás

Kapcsolat

1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. III. emelet
Tel: (+36) 30 201 5617
evaair@ceaviation.eu